ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Σκηνές από τα επείγοντα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Κυριακή βράδυ , βρεθήκαμε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, ευτυχώς όχι για κάτι σοβαρό. Κόσμος πολύς , πολλά περιστατικά, και το ελάχιστο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να κάνει ότι μπορεί για να τα εξυπηρετήσει.

Εκεί βρέθηκε κι ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο ήρθε με ταξί,και χωρίς κανένα συνοδό (δε γνωρίζω αν είχαν παιδιά, ή αν ζούνε κάπου μακρυά). Η ηλικιωμένη γυναίκα γύρω στα 80 συνόδευε το σύζυγό της που ήταν 90 και βάλε , σε άσχημη κατάσταση και από ότι φαινόταν με πολλά προβλήματα υγείας. Είπαν στον υπάλληλο σεκιούριτι το όνομα και το πρόβλημά τους, και περίμεναν να τους φωνάξουν. Και περίμεναν, και περίμεναν… Κατά καιρούς σηκωνόταν κι έλεγαν το πρόβλημά τους σε όποιο νοσηλευτή ή γιατρό έβγαινε, εκείνος τους έλεγε ότι θα τους φωνάξει όταν αδειάσει κρεβάτι , και ξανά περίμεναν.

Εν  τω μεταξύ,ήρθε ένα νεαρό ζευγάρι λαθρομεταναστών, ο σύζυγος έσπρωχνε τη σύζυγό του με το καροτσάκι μεταφοράς ασθενών, και με τη συνοδεία μεταφραστή, και πέρασαν, αμέσως μέσα, χωρίς καν να ρωτήσει ο σεκιουριτάς αν μπορούν να μπουν. Από ότι φαινόταν τουλάχιστον η γυναίκα δεν είχε και κάτι σοβαρό. Κι αυτό φάνηκε όταν τελείωσε και αποχώρησαν λίγη ώρα αργότερα. Είχαν προτεραιότητα, όπως έχουν κι όλοι οι αλλοδαποί.

Και τα κακόμοιρα τα γεροντάκια ακόμη περίμεναν. Άκουσα μια νεαρή κοπέλα δίπλα μου να λέει , βλέποντας κι αυτή την κατάσταση, καμία ΜΚΟ που να υπερασπίζεται ανήμπορους έλληνες δεν υπάρχει? Δυστυχώς δεν υπάρχει.

Να μη σας τα πολυλογώ έφυγα μετά από 2,5 ώρες περίπου και τα γεροντάκια ακόμα δεν είχανε μπεί μέσα….Ούτε ξέρω αν μπήκαν και πότε μπήκαν.

Γ.Α

Μυτιλήνη 18/8/2019    Επείγοντα Νοσοκομείου Μυτιλήνης

ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜHZ Ο δικός σας, αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός

 

August 2020
M T W T F S S
« Jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Τελευταία άρθρα

Blogroll