ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Ασθενής από Αθήνα επέλεξε να χειρουργηθεί στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης – Το «ευχαριστώ» στον γιατρό Μπαϊραμίδη

Το Νευροχειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και ειδικότερα τον νευροχειρουργό Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη ευχαριστεί με επιστολή της μια ασθενής από Αθήνα η οποία ταξίδεψε στη Μυτιλήνη, για να χειρουργηθεί στο κεφάλι. Η ασθενής είναι μάλιστα και υγειονομική υπάλληλος και μιλάει με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την αμέριστη στήριξη, το ήθος και την εμπιστοσύνη που της ενέπνευσε ο γιατρός για να επιλέξει να έρθει στη Μυτιλήνη κάνοντας κάτι που για τους περισσότερους θεωρήθηκε ρίσκο.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής :

«Σε μια εποχή που η δημόσια υγεία βάλλεται όσο ποτέ, από έλλειψεις προσωπικού και υλικών, πόσο μάλλον στα περιφερειακά νοσοκομεία νησιών όπως το Βοστανειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης αξίζει μια μνεία και μια κατάθεση των θερμοτερων ευχαριστιων στον προσωπικό μου Ιατρό κύριο Ευρυβιάδη Μπαϊραμίδη και την ομάδα του για την αμέριστη συμπαράσταση και φροντίδα καθως και την επιτυχή ολοκλήρωση ενός ιδιαίτερου χειρουργείου , καθώς μιλάμε για κεφάλι , αλλά και άλλων πολλών, ακομα πιο σύνθετων σε βαθμό δυσκολίας που συνέτρεχαν το παράλληλο διάστημα που νοσηλευόμουν εκεί με αντίστοιχα θετική έκβαση ! Ο κύριος Μπαϊραμίδης είναι ενας λαμπρος και φωτεινός επιστήμονας αλλά και άνθρωπος ! Είναι ταγμένος στην επιστήμη του ! Μαζί με την ομάδα του , την εξαιρετική αναισθησιολογο και όλο το νοσηλευτικό και τόσο περιποιητικο προσωπικό καταθέτουν εαυτόν στη διάθεση του ασθενούς. Το Νευροχειρουργικο Τμήμα πλέον διαθέτει υποδειγματικά μέσα που δεν έχουν να ανταγωνιστούν τεχνικές μεγάλων νοσοκομειων μετά από πολύ προσωπικό αγώνα του γιατρού αυτού ,καθώς το όραμα του είναι να αναγάγει την νευροχειρουργικη κλινική του νοσοκομείου σε πρότυπη Κλινική ! Για την απόφαση μου αυτή , να αποφασίσω να αφήσω την Αθήνα και τα μεγάλα νοσοκομεία φεύγοντας σε ένα περιφερειακό νοσοκομείο, ακολούθησα προφανώς την καρδιά ,αλλά όχι μόνο, γιατί δεν θα ήταν συνετό. Ξέρω ότι πολλοί το θεώρησαν ρίσκο, όμως η εμπιστοσύνη που μου ενέπνεε ο συγκεκριμένος γιατρός, η κατάρτιση του , το ήθος , η σεμνότητα, η επίγνωση του τι κάνει χωρίς ίχνος αλαζονείας , αλλά μετρημένα και παράλληλα με σιγουριά, επεξήγηση , ενίσχυση θετική , υπομονή , υποστήρικτικη πλαισίωση καθόρισε την τελική μου απόφαση . Ευγνώμων για όλα γιατρέ μου!!! Η αξιοσημείωτη εμπειρία, στοχοπροσηλωση σας έχει συμβάλει πραγματικά στην οργάνωση μιας πλήρους Νευροχειρουργικης Κλινικής ,σε βαθμό που ανάλογες και πολύ πιο δύσκολες επέμβασεις δεν έχουν διεξαχθεί σε δημόσια νοσοκομεία! Εύχομαι κάθε όραμα σας να προχωρήσει με την ανάλογη υποστήριξη!!»

Απέραντα ευγμωμων!!Καλή δύναμη στο έργο σας και τις υπερβατικές σας προσπάθειες !!! Θερμές ευχαριστίες!!!

Με εκτίμηση ,

Γκοτσοπουλου Αθηνά, Ειδική παιδαγωγός – Υγειονομική Υπάλληλος Γενικου Νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας

ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜHZ Ο δικός σας, αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός

 

July 2024
M T W T F S S
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Τελευταία άρθρα

Blogroll