ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά της τεκνοθεσίας ανηλίκων από τους ΛΟΑΤΚΙ+ και του «γάμου» μεταξύ τους

Μεγάλη συγκέντρωση κατά του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Σύνταγμα, έπειτα από κάλεσμα της «Εστίας Πατερικών Μελετών».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε για το συλλαλητήριο, η οργάνωση αναφέρει πως με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την αντίθεση τους στη «σοδομοποιηση της ελληνικής κοινωνίας» και τονίζουν την επιθυμία τους «να αποτραπεί η υιοθεσία ορφανών παιδιών, που θα αποτελούν ψευδαίσθηση καρπών μιας αφύσικης και άκαρπης συζευξης». Ακόμη, υπογραμμίζουν πως δεν θέλουν να γίνουν «συνένοχοι στο έγκλημα κατά των αθώων παιδιών».

Μάλιστα, καταλήγουν στο κάλεσμά τους για το συλλαλητήριο, λέγοντας πως: «Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους τάφους!». Στη συγκέντρωση μετέχουν και άλλοι ελληνορθόδοξοι φορείς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε για το συλλαλητήριο, η συγκεκριμένη μη κερδοσκοπική οργάνωση αναφέρει πως τάσσεται «κατά της θεσμοθέτησης “γάμου” και υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους, την κατάργηση της μητρότητας και της πατρότητας, την αλλοίωση του θεσμού της οικογένειας» και τονίζει πως με αυτό τον τρόπο εκφράζει την αντίθεση της στη «σοδομοποίηση της ελληνικής κοινωνίας», ενώ τονίζει την επιθυμία της «να αποτραπεί η υιοθεσία ορφανών παιδιών, που θα αποτελούν ψευδαίσθηση καρπών μιας αφύσικης και άκαρπης συζευξης».

Υπογραμμίζει δε πως δεν θέλουν να γίνουν «συνένοχοι στο έγκλημα κατά των αθώων παιδιών» και στο κάλεσμά της για το συλλαλητήριο, η «Εστία Πατερικών Μελετών» καταλήγει λέγοντας: «Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους τάφους!»

Στο σημείο συγκεντρώθηκε  πλήθος κόσμου που διαμαρτύρονται κατά του επίμαχου νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση, με αρκετούς από τους πολίτες να κρατούν σημαίες, σταυρούς, εικόνες Αγίων και πλακάτ με συνθήματα όπως «Λέμε ΌΧΙ στο νομοσχέδιο-έκτρωμα περί γάμου και τεκνοθεσίας ομοφυλοφίλων», «Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια», «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα».

Την ίδια ώρα, σύλλογοι και συλλογικότητες που υποστηρίζουν το επίμαχο νομοσχέδιο, προχώρησαν σε αντισυγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας. Σημειώνεται πως με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ο σταθμός «Βικτώρια» στη γραμμή 1 του μετρό της Αθήνας έκλεισε προσωρινά, με τους συρμούς του ηλεκτρικού να διέρχονται από το σημείο χωρίς στάση.

ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜHZ Ο δικός σας, αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός

 

February 2024
M T W T F S S
« Jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Τελευταία άρθρα

Blogroll