ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Yπό «πολιορκία» το Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες από χιλιάδες αγρότες – Γκρέμισαν άγαλμα στην πλατεία «Λουξεμβούργου»

Χίλια τρακτέρ και χιλιάδες αγρότες από όλη την Ευρώπη έχουν φτάσει στις Βρυξέλλες για την μεγάλη διαμαρτυρία στην Place de Luxembourg (Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο) και αναμένεται να διαρκέσει πολλές ώρες.

Ήδη οι διαδηλωτές έχουν γκρεμίσει άγαλμα στην πλατεία «Λουξεμβούργου» ενώ υπάρχουν συγκρούσεις με την αστυνομία η οποία προσπαθεί να εμποδίσει τους αγρότες να πλησιάσουν στο Ευρωκοινοβούλιο.

Την στιγμή που οι ηγέτες της ΕΕ βρίσκονται στη Σύνοδο Κορυφής, οι αγρότες απ’ έξω έβαζαν φωτιές σε άχυρα, λάστιχα και άλλα υλικά.

Φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας πέτρες, οι αγρότες διαμαρτύρονται κατά των εξοντωτικών πολιτικών της ΕΕ, με τις οποίες κάποιοι θέλουν να εξαφανίσουν την παραδοσιακή γεωργία και την κτηνοτροφία (την τελευταία θέλουν απλώς να την «τελειώσουν» και να προωθηθεί στους καταναλωτές το συνθετικό κρέας που παρασκευάζεται σε εργαστήριο).

Να σημειωθεί ότι οι ηγέτες της ΕΕ συναντώνται σήμερα για να συζητήσουν —και πάλι— τον αποκλεισμό της βοήθειας από την Ουγγαρία στην Ουκρανία.

Δηλαδή συνεδριάζουν όχι για τα προβλήματα των αγροτών, ή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ευρωπαϊκές οικονομίες, αλλά για να πιέσουν την Ουγγαρία να ενδώσει και να επιτρέψει την παροχή βοήθειας ύψους 50 δισ. ευρώ από τις τσέπες των Ευρωπαίων φορολογουμένων στην Ουκρανία.

ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜHZ Ο δικός σας, αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός

 

April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Τελευταία άρθρα

Blogroll