ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Το Ούζο Βαρβαγιάννη αποτυπώνει την ιστορία του Ούζου στην Ελλάδα μέσα από τη μοναδική έκδοση ‘’Απόσταγμα Ζωής’’

Η εταιρεία Ούζο Βαρβαγιάννη επανεκδίδει το βιβλίο με τίτλο ‘’Απόσταγμα Ζωής’’ του Ιστορικού Δρ Γιώργου Α. Γιαννακόπουλου. Η έκδοση αποτελεί μια συναρπαστική αναδρομή στην ιστορία του ούζου, εστιάζοντας στην παράδοση της οικογένειας Βαρβαγιάννη.

Το Ούζο Βαρβαγιάννη που εδώ και ενάμιση περίπου αιώνα προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά το παραδοσιακό, αυθεντικό Ούζο, που προέρχεται από 100% απόσταξη, ενισχύει την δυναμική παρουσία του με την εκ νέου κυκλοφορία του εν λόγω βιβλίου. Το βιβλίο της εταιρείας Ούζο Βαρβαγιάννη, με τίτλο ‘’Απόσταγμα Ζωής’’ είναι μια… απολαυστική ιστορία για τους λάτρεις του ούζου, προσφέροντας μια συναρπαστική εξόρμηση στον κόσμο της ποτοποιίας και της ελληνικής παράδοσης. Το έργο, που είναι μεταφρασμένο και στα αγγλικά, αναλύει τη διαδικασία απόσταξης, αποκαλύπτοντας τα μυστικά που κρύβονται πίσω από την παραγωγή του παραδοσιακού Ούζου Βαρβαγιάννη ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια ενδιαφέρουσα εικόνα για το ίδιο το ούζο, εξερευνώντας την ιστορία της Λέσβου και τη σύγχρονη πραγματικότητα του Πλωμαρίου.

Στις σελίδες του βιβλίου αναδεικνύεται η ιστορία πίσω από την πορεία του Ούζου Βαρβαγιάννη, παρουσιάζοντας το ρόλο που διαδραμάτισε στην τοπική και ευρύτερη κοινότητα. Η ιδιαίτερη αυτή έκδοση, που αποτελεί μια «ωδή» στην ιστορικότητα του Ούζου στην Ελλάδα, αναμένεται να είναι άμεσα διαθέσιμη σε συνεργαζόμενες κάβες, αποτελώντας ένα ιδιαίτερο δώρο που φέρει τη σφραγίδα του Ούζου Βαρβαγιάννη.

Το Ούζο Βαρβαγιάννη συμβάλλει έντονα στη διαμόρφωση του πολιτιστικού τοπίου της χώρας μέσα από πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την πλούσια ιστορία και τις αρχέγονες παραδόσεις του τόπου.

ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜHZ Ο δικός σας, αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός

 

June 2024
M T W T F S S
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Τελευταία άρθρα

Blogroll