ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Ενεργοποιείται το φορολογικό «112» μέχρι το τέλος του έτους: Θα «χτυπάει» συναγερμός όποτε ο πολίτης δεν πληρώνει δόσεις ή φόρους!

Mέ ένα φορολογικό «112» η εφορία θα υπενθυμίζει στους φορολογούμενους τις προθεσμίες των υποχρεώσεων τους δημιουργώντας τους επιπλέον εφιάλτες στην καθημερινή τους ζωή!

Αυτό θα το ενεργοποιήσει μέχρι το τέλος του χρόνου η ΑΑΔΕ, κάτι που είχε άλλωστε προαναγγελθεί!

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση επί 4 χρόνια, πραγματοποίησε μαθήματα «εντατικής εκπαίδευσης» σε όλους τους Έλληνες στέλνοντάς τους συνέχεια προειδοποιήσεις μέσω του «112», είτε για καιρικά φαινόμενα, είτε για πλημμύρες, είτε για πυρκαγιές.

Οι φορολογούμενοι θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις προσωποποιημένης ενημέρωσης για τις υποχρεώσεις τους, τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσουν το επόμενο διάστημα!

Τουτέστιν: Δόσεις φόρου εισοδήματος. δόσεις ΕΝΦΙΑ, υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ, αποπληρωμή φόρων κ.α., προκειμένου, ώστε να μην χάνουν ημερομηνίες!

Φαίνεται, ότι στην κυβέρνηση δεν έχουν καταλάβει ότι οι Έλληνες δεν είναι «ξεχασιάρηδες» και δεν πληρώνουν τους φόρους τους, απλά δεν έχουν λεφτά για να τους πληρώσουν!

Η ΑΑΔΕ στοχεύει επίσης να τεθεί επιτυχώς σε λειτουργία και το σύστημα της έγκαιρης προειδοποίησης!

Μέσω αυτού η εφαρμογή του φορολογικού ημερολογίου θα ενημερώνεται από την ΑΑΔΕ και θα ειδοποιεί τον φορολογούμενο για το στάδιο που βρίσκονται ληξιπρόθεσμες οφειλές του και πολλά άλλα που πρέπει να ρυθμίσει!

Η νέα εφαρμογή-application της ΑΑΔΕ θα δίνει την δυνατότητα στους πολίτες να βλέπουν το φορολογικό προφίλ τους, τις οφειλές τους προς την εφορία, να πληρώνουν μέσω κάρτας από το κινητό τους και να ενημερώνονται στα κινητά τους για όλες τις υποχρεώσεις τους.

Άπαξ δε και ο οφειλέτης δεν πληρώσει μία δόση, τότε το σύστημα θα ενημερώνεται αυτόματα! Εν συνεχεία θα στέλνει μήνυμα στον πολίτη σχετικά με την για τη δόση που δεν πλήρωσε.

Επιπλέον, θα του υπενθυμίζει τις κυρώσεις!

Εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε ότι σύντομα όλες οι δραστηριότητες αυτού του τύπου θα ανατεθούν ή τείνουν να ανατεθούν στην τεχνητή νοημοσύνη.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι θα έχουν να κάνουν με μία τεχνητή «οντότητα» η οποία δεν διαθέτει κανένα συναισθηματισμό και θα χτύπησε αλύπητα όλους τους πολίτες είτε έχουν χρήματα να πληρώσουν είτε δεν έχουν.

Ο συναγερμός της εφορίας θα ενεργοποιείται:

Όταν ο οφειλέτης δεν έχει πληρώσει εντός προβλεπόμενων ημερομηνιών μία μηνιαία δόση της ρύθμισής του, ενώ την ίδια ώρα πλησιάζει η λήξη της προθεσμίας και της επόμενης δόσης που πρέπει να καταβάλει.

Το σύστημα θα τον ενημερώνει πως αν δεν πληρώσει εντός ημερομηνίας ακόμα μία δόση, τότε θα βρεθεί εκτός ρύθμισης!

Όταν πλησιάζει η λήξη της προθεσμίας υποβολής μιας δήλωσης ΦΠΑ ή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος για να μην χάνεται η όποια ρύθμιση.

ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜHZ Ο δικός σας, αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός

 

July 2024
M T W T F S S
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Τελευταία άρθρα

Blogroll