ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Απαράδεκτες συνθήκες εργασίας χαμηλόβαθμων Λιμενικών στη Μυτιλήνη

Τουλάχιστον απαράδεκτες μπορούν να χαρακτηριστούν οι συνθήκες εργασίας, των χαμηλόβαθμων λιμενικών του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, κατά το κατάπλου και απόπλου των πλοίων της γραμμής , στο λιμάνι της πόλης μας.

Πρόσωπα που στάζουν ιδρώτα, μπουκάλια νερού στην τσέπη, στρες και άγχος μέσα σε υψηλές θερμοκρασίες και καύσωνα. Θυμόμαστε παλαιότερα έναν Λιμενάρχη , που ήταν από το πρωί στο λιμάνι , μαζί με τους συναδέλφους του, και υπό τις ίδιες συνθήκες χειμώνα - καλοκαίρι. Οι καιροί όμως άλλαξαν, ”καριερίστες” αξιωματικοί, όπως ο νυν λιμενάρχης Μυτιλήνης (γνωστός και ως pacman) να αναπαύονται στα κλιματιζόμενα γραφεία τους  , με καφέ και δημόσιες σχέσεις, και άσε τους άλλους να κουρεύονται. Δικαιολογημένα λοιπόν οι εργαζόμενοι λιμενικοί, κάτω από τέτοιες συνθήκες ζέστης και καύσωνα , να βρίσκονται σε κατάσταση στρεσαρίσματος , και για ασήμαντη αφορμή να διαπληκτίζονται με τους πολίτες  που βρίσκονται στο λιμάνι κατά  την άφιξη και την αναχώρηση των πλοίων .

Οι χαμηλόβαθμοι λιμενικοί δεν είναι κομάντος, ούτε Ο.Υ.Κ. , είναι απλά εργαζόμενοι , όπως  όλοι οι υπόλοιποι. Τέλος , επειδή σε αυτή τη χώρα όπως λέγεται ”κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει”, δεν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι θα ενδιαφερθεί κάποιος , για τις συνθήκες εργασίας αυτών των ανθρώπων. Εμείς πάντως την επισήμανση την κάναμε , από εκεί και πέρα…. ο θεός βοηθός!

ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜHZ Ο δικός σας, αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός

 

April 2024
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Τελευταία άρθρα

Blogroll