ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Βίλια: Ηγούμενος πυροβόλησε 45χρονο πιστό όταν του ζήτησε… χρήματα

Στο Νοσοκομείο Νίκαιας με μια βολίδα στο χέρι κατέληξε ένας 45χρονος που είχε πάει να μείνει σε μοναστήρι στα Βίλια για μερικές μέρες, όταν έμπλεξε σε καβγά με τον ηγούμενο, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού, πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα και τον πυροβόλησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος είχε πάει στο μοναστήρι για 15 μέρες. Οσο έμενε εκεί βοηθούσε τους μοναχούς στις εργασίες που έκαναν.

Οταν έμαθε ότι όσοι εργάζονται στη μονή πληρώνονται από τον ηγούμενο, τον επισκέφτηκε στο κελί του προκειμένου να λάβει τα χρήματα που του αναλογούσαν.

Εκείνος, όμως, του είπε πως κανείς πιστός δεν πληρώνεται όταν βοηθά στις εργασίες.

Ο 45χρονος, όμως, φαίνεται πως είχε βάλει σκοπό να πάρει τα μεροκάματά του. Ετσι έφυγε από το μοναστήρι και επέστρεψε ύστερα από λίγες ώρες με δύο φίλους του. Τότε, πήγε πάλι στον ηγούμενο και απαίτησε τα λεφτά.

Τελικά οι δύο άντρες άρχισαν να τσακώνονται και ο ηγούμενος εξαγριώθηκε τόσο πολύ, που πήρε ένα παλιό κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε τον 45χρονο στο χέρι!

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου του αφαίρεσαν τη βολίδα.

Την ίδια στιγμή η Αστυνομία αναζητούσε τον δράστη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη μονή μετά την πράξη του. Τελικά δεν χρειάστηκε να ψάξουν για πολύ, καθώς έπειτα από λίγες ώρες παραδόθηκε στην Αστυνομία.