ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Νοσοκομείο Μυτιλήνης :«Παρέλαβαν» την αναστολή τους οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί εν μέσω κατάληψης

Πρώτη του Σεπτέμβρη και πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου αναστολής εργασίας στους υγειονομικούς που αρνούνται να εμβολιαστούν με το Νοσοκομείο Μυτιλήνης να βρίσκεται σε αναβρασμό, λόγω των ξαφνικών αλλαγών, της διαμαρτυρίας εργαζομένων, αλλά και της κατάληψης των γραφείων της Διοίκησης και του Προσωπικού.

Τον ρυθμό και τον τόνο στη διαμαρτυρία δίνουν τόσο οι δύο γνωστοί γιατροί που αρνήθηκαν τον εμβολιασμό, Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης και Ηλίας Νικολαϊδης, το μέλος της ΑΔΕΔΥ Λέσβου, Ξενοφών Αυγερινός, αλλά και νοσηλευτές, υγειονομικό προσωπικό και πολίτες όλων των αποχρώσεων που έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν.

Κάλεσμα στον λαό της Μυτιλήνης απηύθυνε ο κ. Αυγερινός να ανέβει στο Νοσοκομείο για συμπαράσταση.

Αν και τελεί υπό κατάληψη το τμήμα προσωπικού και Διοίκησης- ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Καμπούρης δεν προέβαλε καμία αντίσταση και αποχώρησε ήρεμα- τα έγγραφα της αναστολής παραδίνονταν κανονικά. Μάλιστα πρώτοι έσπευσαν να τα παραλάβουν και από μόνοι τους οι δύο γιατροί κ.κ. Νικολαϊδης και Μπαϊραμίδης τονίζοντας ότι διαφορετικά θα περνούσαν από πειθαρχικό. Εργαζόμενοι που επέδιδαν τα έγγραφα της αναστολής τόνισαν ότι αρνήθηκαν κάποιοι να τα παραλάβουν από τον δικαστικό κλητήρα και στη συνέχεια τα παραλάμβαναν μόνοι τους.

Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους της, μία υγειονομικός, εμβολιασμένη υπέβαλε την παραίτησή της. Άλλη υγειονομικός παρέλαβε με κλάματα την αναστολή της έπειτα από 25 χρόνια προϋπηρεσίας.

Ας σημειωθεί ότι σε όλους τους τόνους οι «πρωτεργάτες» της διαμαρτυρίας επεσήμαναν ότι τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας του μέτρου και όχι κατά του εμβολιασμού.

ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜHZ Ο δικός σας, αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός

 

July 2024
M T W T F S S
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Τελευταία άρθρα

Blogroll