ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Αρχίσαμε πάλι τις «διασώσεις» παρανόμων “μεταναστών”;

Μια ημέρα μετά τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης για την μείωση των “μεταναστευτικών” ροών, το λιμενικό μας ξανά «διασώζει» μετανάστες, που κατά την επαναλαμβανόμενη “σατανική σύμπτωση” (ή τακτική) «έπαθαν ατύχημα» όταν μπήκα στα ελληνικά χωρικά ύδατα!

Φαίνεται ότι «πιάνουν τόπο» οι διαδοχικές καταγγελίες των ευρωπαίων δικαιωματιστών κατά της Ελλάδας, που αναγκάζεται να επιστρέψει σε «συριζαϊκές» μεθόδους προστασίας των συνόρων μας. Αντί οι λιμενικοί μας να προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορα της χώρας, ξεκινούν ξανά να χρησιμοποιούνται ως «διεκπεραιωτές» των τούρκων δουλεμπόρων.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθές, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο χθές υπήρξε ειδική συνεδρίαση για το ζήτημα των «επαναπροωθήσεων» “μεταναστών” από την Ελλάδα. Συζήτηση την οποία ξεκίνησαν Ευρωπαίοι δικαιωματιστές σαν την Ίλβα Γιόχανσον και η εντόπια αριστερά..

Συγκεκριμένα σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης “μεταναστών” στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Λέσβου. Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα σκάφος της Frontex κι ένα ελικόπτερο του στρατού.

Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 32 αλλοδαποί, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους και οι οποίοι θα μεταφερθούν στην Λέσβο για να «ενισχύσουν» τους ήδη υπάρχοντες εκεί πληθυσμούς… Όπως έκαναν και οι 50 που έφτασαν την Κυριακή. Κατά τα άλλα η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την μείωση σε σχέση με πέρυσι!

ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜHZ Ο δικός σας, αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός

 

August 2022
M T W T F S S
« Jul    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Τελευταία άρθρα

Blogroll