ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Αρχείο για: November 14th, 2020

Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη:Τα πρώιμα συμπτώματα και τα όρια σακχάρου στο αίμα

Η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη έγινε επίσημη Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών το 2006. Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια δια βίου πάθηση, που προκαλεί το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα ενός ατόμου να γίνει πάρα πολύ υψηλό. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι διαβήτη: Τύπου-1 και Τύπου-2.
Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη: Η ανακάλυψη της ινσουλίνης
Η Παγκόσμια [...]

Τέλος δημοτικά και νηπιαγωγεία με εντολή της κυβέρνησης - Θα παραμείνουν κλειστά μέχρι 30 Νοεμβρίου

Τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
Οι ανακοινώσεις έγιναν από το υπουργείο Υγείας, παρουσία του υπουργού Βασίλη Κικίλια ( ο οποίος είχε ήδη αναφερθεί στο πιθανό κλείσιμο των δημοτικών) και του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, και πλέον εισηγήθηκαν στο [...]

Νοσοκομείο Μυτιλήνης: Ανάγκη για αίμα ομάδων Β+ και Ο+

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και  ο  Σταθμός  Αιμοδοσίας  του, ευχαριστούν θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την έμπρακτη, μέχρι τώρα, ανεκτίμητη απόδειξη της κοινωνικής ευαισθησίας τους.
Λόγω όμως της σοβαρής έλλειψης σε αίμα, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του Κορωνοϊου, κρίνεται επιτακτική  ανάγκη για εθελοντική αιμοδοσία, όλων των ομάδων [...]

Έκτακτη ενίσχυση στους ελαιοπαραγωγούς - Αιτήσεις από 17 Νοεμβρίου - Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες

Την πρόσκληση για τη στήριξη του τομέα ελαιολάδου λόγω της πανδημίας Covid-19 εξέδωσε το ΥπΑΑΤ. Πάντως η πλατφόρμα για το Μέτρο το απόγευμα της Παρασκευής δεν λειτουργούσε.

Εγκρίθηκε από την Ε.Ε. η έκτακτη τροποποίηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, η οποία αφορά στην ενεργοποίηση του νέου Μέτρου 21 «Έκτακτη, προσωρινή [...]

Επιστήμονες & δικηγόροι κατά lockdown: «Οι ολιγάρχες της πανδημίας θέλουν να επιβάλλουν παγκόσμιο κράτος παρακολούθησης»

Τα αυξανόμενα σε αυστηρότητα και διάρκεια lockdown έχουν θορυβήσει πολλούς γιατρούς, επιστήμονες και ακαδημαϊκούς οι οποίοι μιλούν και οργανώνονται παγκοσμίως για να τα καταπολεμήσουν
Τα συνεχιζόμενα αδικαιολόγητα και «εγκληματικά» lockdown λόγω Covid, βρέθηκαν στο επίκεντρο του πρόσφατου συνεδρίου “Truth Over Fear” (Αλήθεια πάνω από τον Φόβο).
Όλοι οι ομιλητές συμφώνησαν ότι τα lockdown προκαλούν πολύ μεγαλύτερη ζημιά από τον ίδιο τον COVID-19 [...]

ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜHZ Ο δικός σας, αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός

 

November 2020
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Τελευταία άρθρα

Blogroll