ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Αρχείο για: October 9th, 2020

Απόπειρες δολοφονίας και κακοποιήσεις παγκοσμίως σε όσους αμφισβητούν την μάσκα ως μέσο προστασίας από τον Covid-19

Η υποχρεωτική χρήση της μάσκας και τα μέτρα περιορισμού λόγω κορωνοϊού έχουν δημιουργήσει ακραίες καταστάσεις με πολλές από αυτές να καταλήγουν ακόμη και σε πυροβολισμούς κατά άοπλων ανθρώπων και άγριοι ξυλοδαρμοί από την Αστυνομία.
Ο παραλογισμός της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας, αλλά πιο πολύ ο παραλογισμός των μέτρων καταστολής κατά των [...]

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μη ασφαλή προϊόντα μελιού - «Μην τα καταναλώσετε»

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων ανακαλεί μη ασφαλή προϊόντα μελιού από την αγορά.
Συγκεκριμένα ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος για τη νοθεία του μελιού» έτους 2020, προέβη σε δειγματοληψία των προϊόντων:
(α) Μέλι ανθέων, εμπορικής ονομασίας «FIORA», καθαρού βάρους 900g, με αριθμό παρτίδας LΟΤ [...]

Αυτά είναι τα οφέλη των αυγών στην διατροφή μας - Πόσα επιτρέπεται να καταναλώσετε καθημερινά;

Τα αυγά είναι ένα από τα πιο εύκολα καθημερινά φαγητά, ενώ η χρήση του σε διάφορες παρασκευές είναι ιδιαίτερα συχνή.
Τα αυγά έχουν αναγνωριστεί εδώ και χρόνια ως η καλύτερη πηγή πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας (περιέχει και τα εννέα βασικά αμινοξέα). Ταυτοχρόνως είναι πλούσια σε συστατικά απαραίτητα για την ομαλή ανάπτυξη και [...]

15χρονος έπαθε καρδιακό επεισόδιο στην Λαμία - Κατέρρευσε και του κόπηκε η ανάσα - Φορούσε μάσκα μέσα στην τάξη

Μαθητής του Λυκείου τη Λαμίας αισθάνθηκε αδιαθεσία μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας ενώ φορούσε την μάσκα του και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.  Μετά από λίγο βγήκε στο διάλειμμα όπου κατέρρευσε, έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή!
Συμμαθητές του κάλεσαν το ασθενοφόρο και ο διασώστες του ΕΚΑΒ ξεκίνησαν τη διαδικασία να επαναφέρουν τον 15χρονο με [...]

Επίσκεψη δημάρχου Μυτιλήνης, στο κατεστραμμένο ΚΥΤ Μόριας

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, Μάνο Λογοθέτη, επισκέφθηκαν το κατεστραμμένο ΚΥΤ Μόριας, ώστε να ελέγξουν διεξοδικά την περιοχή και να λάβουν τις απαραίτητες αποφάσεις. Τους συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατής Τζιμής και Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Φραντζέσκος.
Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν τόσο ο άμεσος και ολοκληρωτικός [...]

«Καμπανάκι» ΕΟΦ για μη εγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής - «Είναι επικίνδυνο»

«Καμπανάκι κινδύνου» κρούει ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων για συμπλήρωμα διατροφής που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και ενδεχομένως είναι διαθέσιμο προς πώληση και στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου.
Η σχετική ανακοίνωση του ΕΟΦ:
Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών των ΗΠΑ, το προϊόν Red-E tabs περιέχει τη φαρμακευτική ουσία SILDENAFIL. Τα προϊόν διανέμεται [...]

Ο Δήμος Μυτιλήνης καθαρίζει-απολυμαίνει την πόλη

Στη μεγάλη πρόκληση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εθελοντισμού, Δήμητρα Αλεξανδρή, το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Γέρας και Πλωμαρίου, μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγ. Μαρίνας, Στρατή Μυρογιάννη, συνεχίζουν τον καθαρισμό της πόλης της Μυτιλήνης.
Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα απολυμαντικά μέσα, αυτή τη φορά σειρά είχαν η [...]