ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Αρχείο για: October 8th, 2020

Ο κωδικός που πρέπει να ξέρεις αν χαθεί ή κλαπεί το κινητό σου – Σημείωσέ τον, συμβουλεύει η ΕΛΑΣ

«Γνωρίζεις ότι αν πληκτρολογήσεις *#06# στο κινητό σου μπορείς να δεις τον αριθμό IMEI της συσκευής σου; Σημείωσε τον κωδικό! Θα χρειαστεί σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής».

Το παραπάνω μήνυμα έχει αναρτήσει η Ελληνική Αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter, μαζί με οδηγίες για την αποτροπή της κλοπής του κινητού μας τηλεφώνου.
Ακολουθούν οι [...]

Διήμερη Αιμοδοσία στη Μυτιλήνη - 9 και 10 Οκτωβρίου στη Μαρίνα Μυτιλήνης

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης (ΣΕΑΜ), προκειμένου να καλύψει τις συνεχιζόμενες ανάγκες σε αίμα και λόγω της αναβολής της Αιμοδοσίας του Σεπτεμβρίου 2020, λόγω CΟVID-19, καθιερώνει σε μηνιαία βάση διήμερη Αιμοδοσία εκτός του χώρου του Βοστανείου.
Συγκεκριμένα την

Παρασκευή [...]

30 θέσεις εργασίας στο Δήμο Μυτιλήνης - Αιτήσεις έως 14 Οκτωβρίου

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού τριάντα (30) ατόμων, προς αντιμετώπιση της αυξημένης ζήτησης αποκομιδής σκουπιδιών, λόγω των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που κηρύχτηκε η Π. Εν. Λέσβου και συγκεκριμένα της Δνσης Καθαριότητας και [...]

H Άγκυρα «διχοτομεί» το Αιγαίο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου - Θα φτάσουν μέχρι την Εύβοια!

Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για άσκηση με πραγματικά πυρά ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου, την 28η Οκτωβρίου, παραβιάζοντας έτσι για άλλη μια φορά το μνημόνιο Παπούλια-Γιλμάζ με βάση το οποίο απαγορεύεται η διεξαγωγή πολεμικών ασκήσεων εν μέσω θρησκευτικών και εθνικών εορτών.
Η άσκηση θα γίνει δυτικά του 25ου μεσημβρινού που αποτελεί το «όριο» [...]

ΕΥΠ: Νέο σύστημα που θα βλέπει και θα ακούει κινητά και ίντερνετ

Νέο σύστημα προηγμένης τεχνολογίας, κόστους 6,2 εκατ. ευρώ, που θα έχει τη δυνατότητα να καταγράφει πλέον χιλιάδες τηλεφωνικές επαφές μέσω Viber, Whatsapp, Signal και άλλων διαδικτυακών εφαρμογών αποκτά το επόμενο χρονικό διάστημα η ΕΥΠ.
Πρόκειται για σύστημα με τριπλάσιες σχεδόν δυνατότητες και εύρος τηλεφωνικών παρακολουθήσεων από αυτό που χρησιμοποιούσαν μέχρι τώρα [...]

Νέο οικιακό τιμολόγιο από την ΔΕΗ - Ποιους αφορά η έκπτωση 100 ευρώ

Νέο οικιακό τιμολόγιο με σταθερή χρέωση, χωρίς κλιμάκια κατανάλωσης και ρήτρες αναπροσαρμογής ανακοίνωσε η ΔΕΗ. Το νέο προϊόν με την ονομασία myHomeEnter διατίθεται με έκπτωση 100 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό, για τις συμβάσεις που θα υπογραφούν ως τις 30 Νοεμβρίου. Αναλυτικά, όπως επισημαίνει η ΔΕΗ τα χαρακτηριστικά του νέο προγράμματος, που έχει 24μηνη διάρκεια, [...]

Βουλή: Με διαδικασίες-εξπρές ο διορισμός γιατρών στο ΕΣΥ

Εξπρές διαδικασίες με σύντμηση προθεσμιών για τον διορισμό ιατρων στο ΕΣΥ προβλέπει υπουργική τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.
Ειδικότερα, με την προωθουμενη ρύθμιση προβλεπεται: προωθείται η σύντμηση σε δύο ημέρες.
– σε 2 ημερες απο 7 εργάσιμες που ισχυει για την υποβολή ένστασης κατά της μοριοδότησης και του πίνακα κατάταξης.
– σε 2 ημέρες από 5 που [...]