ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Αρχείο για: October 2nd, 2020

Απάντηση του Δημάρχου Στρατή Κύτελη στον Σπύρο Γαληνό

Κάθε ενέργειά μου αποβλέπει στο να υπηρετήσω τα πραγματικά συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών μας, ενόψει της κατάστασης που παραλάβαμε.

Όσον αφορά τα δημοτικά έργα, δεν κατάλαβα, ποια έργα αποπερατώσατε τα οποία εγώ οικειοποιούμαι; (σφετερίζομαι!!!!! είπατε). Θα σας συμβούλευα να παύσετε να φαντασιώνεστε ότι όλος ο κόσμος γυρνά γύρω από εσάς.
Ο Δήμος [...]

Επιθεώρηση Πομπέο στην αποικία - ΗΠΑ: Ρώσοι και Κινέζοι οι εχθροί σας – Mε τους φίλους Τούρκους βρείτε τα στο ΝΑΤΟ

Όπως φάνηκε (και) από τις δημόσιες τοποθετήσεις του «φίλτατου» Πομπέο, τα ελληνοτουρκικά δεν απασχολούν τους Αμερικανούς, καθώς ακολουθούν σχολαστικά τον «οδικό χάρτη» διευθέτησης, για τον οποίο λαμβάνουμε πληροφορίες από την Άγκυρα. Εδώ ο Πομπέο ήρθε να ρίξει μια ματιά για το πώς προχωρούν οι δουλειές στο πλαίσιο της νέας ελληνοαμερικανικής [...]

Θετικοί στον κορωνοϊό ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ: «Είναι καλά και θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του»

Προσβλήθηκαν από κορωνοϊό ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια Τραμπ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διαγνώστηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, «είναι καλά», διαβεβαίωσε ο γιατρός της αμερικανικής προεδρίας, ο Σον Κόνλεϊ.
Ο Τραμπ θα παραμείνει στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της περιόδου της «ανάρρωσής» του, πρόσθεσε ο Κόνλεϊ, τονίζοντας πως θα [...]

Άγκυρα: «Να αποστρατικοποιηθούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου άμεσα και να παραδοθεί στην Τουρκία αριθμός νησιών»

Με ανανεωμένο θράσος μετά την πρωτοκόλληση της τουρκολιβυκής συμφωνίας από τον ΟΗΕ και την μη αντίδραση των πέντε μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας αλλά και την μη επιβολή κυρώσεων από την ΕΕ, η Άγκυρα ζητάει αποστρατικοποίηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και αριθμό νησιών να της παραδοθεί η κυριαρχία τους.
Η Άγκυρα [...]