ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Αρχείο για: July 1st, 2020

Τουρκικά μαχητικά πέταξαν επάνω από την Λήμνο - Πέταξαν και στα 1000 μέτρα επάνω από την Παναγιά στην Χίο

Τουρκικά μαχητικά πέταξαν επάνω από την Λήμνο το σημείο-κλειδί της ελληνικής αεράμυνας στο βόρειο Αιγαίο
Στις 14.02 ζεύγος τουρκικών F-16, πέταξε πάνω από την Λήμνο, στην βορειοανατολική πλευρά της στα 9.000 μέτρα.
Νωρίτερα στις 13:16 το ίδιο ζεύγος πέταξε πάνω από το σύμπλεγμα των Οινουσσών και της νήσου Παναγιάς στη  Χίο, επίσης στα 9.000 μέτρα.
Άλλα [...]

Το πλωτό φράγμα τοποθετείται τις επόμενες ημέρες ΒΑ της Λέσβου

Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκεται το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για τη θωράκιση των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων από το ενδεχόμενο μιας εκρηκτικής αύξησης των “προσφυγικών” ροών εντός του καλοκαιριού.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του real.gr, παράλληλα με την επέκταση του φράχτη στον Έβρο, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προχωρά ταχύτατα και στην υλοποίηση [...]

Από 1η Νοεμβρίου η ακτοπλοϊκή σύνδεση Μυτιλήνης με Θεσσαλονίκη

Συνεχίζεται σταθερά η πολιτική της ενδυνάμωσης του ακτοπλοϊκού δικτύου της χώρας που ξεκίνησε πέρυσι με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη τόσο για την σύνδεση της ηπειρωτικής Ελλάδας με τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, όσο και για την σύνδεση των νησιωτικών περιφερειών μεταξύ τους.
Ειδικότερα [...]

Ανατροπή στο ΚΤΕΟ: Κάθε χρόνο θα «περνούν» τα παλιά αυτοκίνητα - Ποιο το «χαράτσι»

Σύμφωνα με «πηγές» από το Υπουργείο Μεταφορών, τα παλαιά αυτοκίνητα και συγκεκριμένα όσα είναι άνω των 10 χρόνων, θα περνούν λίαν συντόμως, κάθε χρόνο αντί για δύο από το ΚΤΕΟ.
Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι τα οχήματά που κυκλοφορούν στη χώρα μας είναι γερασμένα άνω των 15 ετών και κακοσυντηρημένα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα [...]