ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Αρχείο για: February 27th, 2020

Συνάντηση του πρωθυπουργού με αυτοδιοικητικά στελέχη των νησιών του ΒΑ Αιγαίου

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται στελέχη της αυτοδιοίκησης των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη με αντικείμενο τη μεταναστευτική κρίση που αντιμετωπίζουν τα νησιά.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Λέσβου, Άρη Χατζηκομνηνό, στη σύσκεψη προσκλήθηκε τελικά και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος [...]

Κορωνοϊός: Ματαιώνονται οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και το διάσημο πατρινό καρναβάλι, λόγω του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
«Αποφασίζουμε τη ματαίωση των εκδηλώσεων για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα όπως κάνουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.
Κατά την ενημέρωση στο [...]

Η κυβέρνηση αποξενώνει τους κατοίκους των νησιών όπως το Βυζάντιο τους ακρίτες

Μετά το φιάσκο σε Χίο και Λέσβο, είναι πλέον ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσα σε 8 μόλις μήνες όχι μόνο έχει πρόλαβει ν’ αποτύχει παντού (μέχρι και στην οικονομία που υποτίθεται ήταν το «φόρτε» της) αλλά έχει καταφέρει να αποτύχει με τέτοιο τρόπο που πλέον δημιουργείται κίνδυνος για την εθνική συνοχή της [...]

Περιφερειάρχης Β.Αιγαίου Κ.Μουτζούρης: «Δεν ζητάω συγγνώμη γιατί δεν υπάρχει λόγος να ζητήσω συγγνώμη»

Υπερασπίστηκε τα όσα είπε κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης μιλώνας σε ραδιοφωνικό σταθμό.
«Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Σε ιδιωτική συνομιλία να ζητήσω συγγνώμη;» είπε χαρακτηριστικά (και έχει δίκιο) ο κ. Μουτζούρης.
«Κατ’ ιδίαν μπορώ να δείξω σε όποιον θέλω ό,τι θέλω, είναι ιδιωτική συνομιλία» συμπλήρωσε.
Σύμφωνα [...]

Τα ΜΑΤ και ο Στρατός φεύγουν από Λέσβο-Χίο - Η λογική επιστρέφει;

Σε εκκένωση των νησιών της Λέσβου και της Χίου προχωράει η κυβέρνηση ενώ αποσύρονται τα μηχανήματα του Στρατού τα οποία και θα κατασκεύαζαν τις νέες «δομές φιλοξενίας».
Πρόκειται για ήττα της κυβέρνησης η οποία αναγκάζεται να προχωρήσει σε τακτικό ελιγμό μετά τα όσα έγιναν χθες αλλά όμως δεν εγκαταλείπει τα σχέδιά της [...]

Οι κερδισμένοι των κινητοποιήσεων:Στεφανής - Πουλιανίτης - Ντουρουντούς

Ο πρώτος γιατι εχει πολιτικές φιλοδοξίες και φόρτωσε το πολιτικό κόστος στους υπολοίπους.
Ο δεύτερος διοτι ενω θα πήγαινε σπίτι του, μάλλον θα προαχθεί σε αντιστράτηγο.
Και ο τρίτος γιατι ήδη προήχθει σε υποστράτηγο.

Περιφερειάρχης Κ.Μουτζούρης προς Μαξίμου για ΜΑΤ: «Στείλατε στρατό κατοχής»!

Συγκλονιστικό βίντεο που καταδεικνύει την αγανάκτηση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου  Κώστα Μουτζούρη  ( Στα ύψη βρίσκεται η δημοτικότητα του ) για την εισβολή των δυνάμεων ασφαλείας στα νησιά της Περιφέρειάς του προκειμένου να κτιστούν νέες «δομές φιλοξενίας» λαθρομεταναστών βλέπει το φως της δημοσιότητας.
«Να κι αν είναι οργισμένος» ο πρωθυπουργός, με την αντίστοιχη [...]