ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Αρχείο για: February 25th, 2020

Τουρκικό κατασκοπευτικό drone καταγράφει τις συγκρούσεις στην Λέσβο

Tουρκικό κατασκοπευτικό drone Bayraktar πετά εδώ και τέσσερις ώρες στα 18.000 πόδια, στα ανατολικά της Λέσβου και καταγράφει τις κινήσεις των δυνάμεων ασφαλείας, τους Στρατού, την απόβαση στην Μυτιλήνη των οχημάτων του μηχανικού και τις αντιδράσεις των κατοίκων.
Τι σημαίνει αυτό; Οτι η Αγκυρα ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το κλίμα που επικρατεί στα [...]

Σφοδρές μάχες μεταξύ πολιτών και αστυνομικών δυνάμεων σε Καράβα και Διαβολόρεμα στην Λέσβο

Σφοδρές μάχες γίνονται αυτή τη στιγμή μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών δυνάμεων στη θέση Καράβα Μανταμάδου, στην είσοδο του δρόμου που οδηγεί στην επιταγμένη έκταση Καβακλή, όπου και έχει σχεδιαστεί από την κυβέρνηση η δημιουργία της νέας δομής για αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κάνουν τα πάντα για να απωθήσουν εκατοντάδες συγκεντρωμένους πολίτες, κάνοντας [...]

«Αναβρασμός» στη Μυτιλήνη

Στη Μυτιλήνη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει τις τρεις εισόδους του λιμανιού. Εξωτερικά των εισόδων, εκατοντάδες πολίτες έχουν αποκλείσει, από τη μεριά του δρόμου, την είσοδο του λιμανιού, ενώ απορριμματοφόρα και φορτηγά του δήμου έχουν κλείσει κάθε πιθανή δίοδο από και προς το λιμάνι.
Σκοπός των πολιτών [...]

Απόβαση Στρατού & 14 διμοιριών ΜΑΤ μέσα στη νύχτα σε Λέσβο & Χίο για την κατασκευή των «δομών φιλοξενίας»

Μέσα στη νύχτα ξεκινά η απόβαση μεγάλων δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού (βασικά από το Μηχανικό και το Τεχνική) και 14 διμοιριών ΜΑΤ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων των οποίων οι κάτοικοι αντιδρούν στην κατασκευή νέων «δομών φιλοξενίας» για τους παράνομους μετανάστες.
Στο λιμάνι της Μυτιλήνης ο Δήμος έκλεισε με απορριματοφόρα [...]