ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Αρχείο για: May 17th, 2017

Πτέραρχος βίαζε την ανιψιά του με νοητική υστέρηση

Αναστάτωση στο Μενίδι μετά τη σύλληψη του 70χρονου Παναγιώτη Λουμάκου, πτεράρχου εν αποστρατεία, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε συγγενικό του πρόσωπο, συγκεκριμένα την κόρη της αδερφής του, η οποίο πάσχει από νοητική υστέρηση.

Η σύλληψη του έγινε στα τέλη Απριλίου και οι Αρχές αποφάσισαν τη δημοσίευση των στοιχείων του για την [...]

Διάλογοι υψηλής ποιότητας:Είσαι ανθρωπάκι ελεεινής μορφής - Πολλά βαρύς και … κότα

Σε επαναλαμβανόμενο κοινοβουλευτικό δρώμενο κατωτέρας υποστάθμης έχει μετατραπεί η αντιπαράθεση μεταξύ των Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν ιδιαίτερα καυστικός τοποθετούμενος επί του νομοσχεδίου.
Ξεκίνησε με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Υπενθύμισε ότι ο υπουργός Οικονομικών ήταν μεταξύ των αγανακτισμένων στην Πλατεία Συντάγματος στο ίδιο τραπέζι με τους Βαρουφάκη [...]

Ανησυχητική εξέλιξη για την Ελλάδα προβλέπουν οι ρωσικές υπηρεσίες: «Τον Ιούνιο ξεκινάει η δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας»

Σοβαρές και ραγδαίες εξελίξεις προβλέπουν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες καθώς προειδοποιούν ότι η εφαρμογή του σχεδίου της δημιουργίας της «Μεγάλης Αλβανίας» θα ξεκινήσει άμεσα μετά τις εκλογές στο Κόσοβο της 11ης Ιουνίου ακραίοι εθνικιστές θα καταλάβουν την εξουσία στην Πρίστινα και ένας κατηγορούμενος ως εγκληματίας πολέμου, ο Ramush Haradinaj θα εκτελεί τα [...]