ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Αρχείο για: May 9th, 2017

Χάρτης διαμοιρασμού του Αιγαίου από την Αγκυρα…

Στην επίσημη ιστοσελίδα της τουρκικής Διοίκησης Ασφαλείας Ακτών Sahil Güvenlik Komutanlığı (S.G.K.lığı) αναρτήθηκε ο απολογισμός του έργου της Υπηρεσίας για το έτος 2016 όπου εμφανίζεται η τουρκική Ακτοφυλακή να έχει την ευθύνη επιχειρήσεων SAR μέχρι και τον 25ο Μεσημβρινό!
Εν ολίγοις η τουρκική Ακτοφυλακή παίρνει από μόνη της το δικαίωμα να επιχειρεί στο μισό… [...]

Ιστορικό επίτευγμα: Εξάλειψαν τον ιό HIV από ποντίκια. Οι άνθρωποι το επόμενο βήμα

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Temple και το Πανεπιστήμιο του Pittsburgh εξήγαγαν με επιτυχία το DNA του ιού HIV από τα γονιδιώματα ζωντανών πειραματόζωων, καταφέρνοντας να εξαλείψουν πλήρως την λοίμωξη από τον ιό HIV-1, σύμφωνα με νέα μελέτη.
HIV AIDS - Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που επιστήμονες πέτυχαν την εξάλειψη του [...]

Ηράκλειο: Συνελήφθη 47χρονος για τον βιασμό της κόρης του

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου η υπόθεση που διερευνάται με ιδιαίτερα προσοχή τα τελευταία εικοσιτετράωρα από άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου με πρωταγωνιστές ένα 14χρονο κορίτσι και τον 47χρονο πατέρα της.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η 14χρονη στην αστυνομία, έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο [...]

Έρχονται νέες αλλαγές στα capital controls. Αυξάνεται το όριο αναλήψεων

Νέες αλλαγές έρχονται στα capital controls που αναμένεται να δώσουν ανάσα τόσο στους πολίτες, όσο και στις επιχειρήσεις.
Ανοίγει ξανά η κουβέντα για χαλάρωση των capital controls μετά την υπογραφή της συμφωνίας με τους δανειστές και με την προϋπόθεση να μην υπάρχουν διαρροές καταθέσεων. Αλλωστε, στο προσχέδιο του νέου μνημονίου που δημοσιεύτηκε αναφέρεται [...]