ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜΗΖ

Ο δικός σας ραδιοφωνικός σταθμός

 
 
 
 

Αρχείο για: April 5th, 2017

Γέμισαν την Αθήνα με φιλοτουρκικές αφίσες για το Αιγαίο – Προδότες ή πράκτορες;

Ούτε χρόνος δεν έχει περάσει από την ημέρα που η Αθήνα είχε “γεμίσει” με αφίσες που προπαγάνδιζαν τις τουρκικές θέσεις για το Αιγαίο! Οι αφίσες και το περιεχόμενό τους υπογράφονταν από την “Αντιφασιστική Συνέλευση – Autonome Antifa”! Την ίδια ημέρα ο Τσίπρας συναντούσε τον Ερντογάν.
Σήμερα σε πολλούς δρόμους της Αθήνας είχαμε [...]

Η Άγκυρα «απαγορεύει» στον Α/ΓΕΣ να επισκέπτεται Οινούσσες, Φούρνους, Παναγιά και Ικαρία!

«Απαγορεύουν» οι Τούρκοι στον Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή να πραγματοποιεί επισκέψεις στα νησιά νησίδες Οινούσσες, Παναγία, Φούρνους και Ικαρία και να επιεθωρεί τις εκεί δυνάμεις της Ακτοφυλακής γιατί όπως λένε «ανήκουν» στη τουρκική νομαρχία Αιδινίου!
Ο Α/ΓΕΣ επισκέφτηκε στις 30 Μαρτίου τα νησιά για να επιθεωρήσει τους Εθνοφύλακες
Μάλιστα η Άγκυρα ενοχλείται διότι «δίδεται στατιωτική [...]

Εκτόξευση ανεργίας και 1.414 «λουκέτα» επιχειρήσεων στη Χίο

Τις σημαντικές επιπτώσεις στην οικονομική ζωή του νησιού λόγω του πολύμηνου εγκλωβισμού των προσφύγων και μεταναστών, σε συνδυασμό βέβαια με τα προβλήματα που προκύπτουν από την οικονομική κρίση, αναδεικνύουν τα στοιχεία τα οποία συνέλεξαν και παρέδωσαν στους ευρωβουλευτές φορείς και πολίτες της Χίου. Το ποσοστό της επίσημης ανεργίας στο νησί [...]

Καταργούνται τα βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων. Τι αλλάζει

Στην κατάργηση των βιβλιαρίων στους λογαριασμούς καταθέσεων μέσα στους επόμενους μήνες θα προχωρήσουν οι τράπεζες, με στόχο την εξοικονόμηση κόστους.
Αντί της ενημέρωσης του βιβλιαρίου οι πελάτες τους θα μπορούν να ενημερώνονται είτε από τα ΑΤΜ ή από τα εναλλακτικά δίκτυα για τις κινήσεις του λογαριασμού [...]

ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 ΜHZ Ο δικός σας, αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός

 

Τελευταία άρθρα

Blogroll